Restaurace U Veverky

Restaurace U Veverky na rohu Eliášovy a Jaselské ulice je již po několik let oblíbeným místem s lokální atmosférou. Historie restaurace sahá až k roku 1911.

 V létě 2005 předal pan Veverka hospodu Romanu Kříži, který na jeho počest přejmenoval hospodu na „U Veverky“. K Romanovi se momentálně přidal ještě Ondřej Vykusa, který je nejen společníkem, ale zároveň v restauraci i vaří.

 

V dnešní době si restaurace udržuje post jedné z nejlepších českých restaurací v okolí Dejvic a Bubenče díky prvotřídnímu čepovanému plzeňskému pivu z tanku a tradiční poctivé kuchyni.

 

Kvůli covidové situaci a zavření restaurací se zaměřili na jídla, která mohou prodávat s sebou. A tak vznikl celý koncept domácích masových zavařenin z kvalitních surovin od českých řezníků. Nejdříve zkusili, zda zákazníkům zavařeniny zachutnají a po úspěšném výkopu se vydali rovnou na prodej zavařenin na farmářských trzích. Od té chvíle se produkce zavařenin stala nedílnou součástí restaurace.

 

Vychutnejte si trhané vepřové maso s chilli, česnekem a tymiánem.

154 Kč / 220 g
Vyprodáno

Vychutnejte si trhané kachní maso s čerstvým chlebem a nakládanou okurkou

164 Kč / 220 g
Vyprodáno

Kousky tlačenky v kombinaci s cibulí a chilli papriček

134 Kč / 350 g
Vyprodáno

Kachní prso a stehno předpřipravené pro další využití v kuchyni

149 Kč / 230 g
Vyprodáno