Omáčky, pesta a ragú

Ragú bolognese

158 Kč / 380 g

Kdo by nemiloval boloňské špagety

Skladem:
Podrobnosti

Nejstarší známý recept na ragú servírované s těstovinami pochází z města Imola nedaleko Bologni. Tradičně se používají široké nudle (tagliatelle, fettucine), lasagne jsou také skvělé. Ve světě je často servírováno se špagetami, ač italská kuchyně takovou kombinaci nezná. 

Kdo by nemiloval boloňské špagety. Naše děti ještě se spoustou parmazánu navrch...

SLOŽENÍ: Hovězí maso, vepřové maso, parmská šunka, červené víno, karotka, celer, petržel, cibule, rozmarýn, olej olivový EV, sůl, pepř.

SKLADOVÁNÍ: od 5°C do 21°C bez slunce 

VÁHA: 380g / 2 - 3 pěkné porce                           

PŘÍPRAVA:

1. Dejte vařit těstoviny přesně podle návodu výrobce (100 g - 120 g na porci, těstoviny doporučujeme krátké)

2. Do středního kastrolu vložte obsah omáčky ze sklenice a pomalu prohřejte, nevařte!

3. Uvařené a přeceděné těstoviny vložte do omáčky, promíchejte a servírujte

4. Nakonec ozdobte čerstvou petrželkou, panenským olivovým olejem a strouhaným parmazánem

Přejeme Vám dobrou chuť.

Hodí se k

Čerstvé vaječné těstoviny

64.90 Kč / 330 g

Skvělé maso na omáčky a libový guláš

482 Kč / 1000 g
Vyprodáno

Čerstvé selské máslo vyrobené maximálně den před prodejem

69.90 Kč / 200g
Hodnocení uživatelů

Pokud chcete ohodnotit produkt, přihlaste se.

Tento produkt ještě nebyl hodnocen.

Přidat hodnocení produktu

Budeme velmi rádi, když se s námi podělíte o Váš názor na výrobek.